Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tulcea: 240 de apartamente, debranşate de la sistemul centralizat de încălzire

Societatea Energoterm SA din municipiul Tulcea încheie zilele acestea lucrările de debranşare de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice pentru circa 240 de apartamente, deşi numărul cererilor depuse în 2018 cu acest scop a fost de 600, potrivit conducerii firmei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.09.2018 - 12:17

"Am înregistrat anul acesta aproape 600 de cereri pentru debranşare, dintre care doar 240 au fost soluţionate favorabil. Celelalte au fost respinse din cauză că dosarele erau incomplete. Au existat de asemenea situaţii în care proprietarii apartamentelor au renunţat la cererea de debranşare", a declarat pentru AGERPRES directorul societăţii Energoterm SA, Liviu Bâscă.

Potrivit acestuia, lucrările de debranşare a celor 240 de apartamente de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice s-au încheiat.

"În cazul unor apartamente, mai trebuie puse doar sigiliile săptămâna aceasta", a menţionat Bâscă.

Anul trecut, societatea din subordinea Consiliului local al municipiului Tulcea a primit circa 550 de dosare de debranşare de la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic, similar cu cel înregistrat în anul precedent.

Din anul 2015, Energoterm SA este singurul furnizor de energie termică în sistem centralizat din municipiul Tulcea, numărul unităţilor de locuit care beneficiază de serviciile fostei regii locale fiind de circa 10.000.

Comentarii

loading...