Tudorel Toader, despre protestul de la universitatea pe care o conduce

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader, actualul rector al Universităţii ''Alexandru Ioan Cuza'' din Iaşi a susţinut că protestele din faţa instituţiei de învăţământ superior sunt ''o atitudine democratică''.

Share

Rl online 0 comentarii

31.05.2019 - 12:04

"Protestul este o expresie a democraţiei. Preşedintele Curţii de Justiţie Europene îmi spunea că la Curte în fiecare zi la intrare se protestează", a declarat presei, Tudorel Toader.

Mai multe persoane au venit, vineri dimineaţa, în faţa corpului principal al Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi pentru a protesta împotriva fostului ministru al justiţiei Tudorel Toader, actualul rector al instituţiei de învăţământ superior.

Protestatarii au venit cu bannere.

Demonstraţia celor de la Asociaţia Civică "Reset" nu s-a oprit aici. În timpul conferinţei "Viitorul sistemului judiciar al Uniunii Europene", eveniment la care participă preşedintele Curţii de Justiţie a Uniunii Europene,Koen Lenaerts, preşedintele Tribunalului UE, Marc Jaeger, precum şi înalţi oficiali europeni, mai multe persoane au pătruns în balconul aulei, unde protestat din nou, fiind evacuate la scurt timp. 

Comentarii