Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tudorel Toader: Justiţia trebuie să fie în slujba cetăţeanului

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia Zilei Justiției.

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 01.07.2018 - 10:07

Tudorel Toader a declarat că justiţia este un serviciu de interes public şi trebuie să fie în slujba cetăţeanului.

„La mulţi ani Justiţiei române ! Ziua Justiţiei se sărbătoreşte în prima duminică din luna iulie, potrivit art. 2 din Hotărârea de Guvern nr. 364/1994. Justiţia este un serviciu de interes public, esenţială în procesul de consolidare a statului de drept, este şi trebuie să fie în slujba cetăţeanului, garantul realizării drepturilor şi libertăţilor fundamentale", a scris, pe Facebook, ministrul Justiţiei.

Tudorel Toader le-a mulţumit şi i-a felicitat pe toţi magistraţii.

„Le mulțumesc și îi felicit pe toți magistrații, judecători sau procurori, întreg personalul auxiliar de specialitate, care, cu profesionalism și onestitate realizează sau participă la realizarea justiției.
La mulți ani!”, a spus ministrul.

Comentarii

loading...