Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Inquam

Tribunalul Olt a prelungit mandatul de arestare pe numele lui Gheorghe Dincă până în 24 octombrie

Magistrații Tribunalului Olt au prelungit mandatul de arestare pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în data de 24 octombrie. Bărbatul este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

Actualizat: 18.09.2019 - 13:17

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Florentina Stana a declarat, miercuri, pentru News.ro, că judecătorii acestei instanţe au decis prelungirea mandatului de arestare pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care susţine că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

”A fost prelungit mandatul pe numele lui Gheorghe Dincă, de arestare până în data de 24 octombrie. Acesta este acuzat de trafic de minori, viol si omor calificat”, a declarat Florentina Stana.

DIICOT a precizat că, luni şi marţi, s-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din cazul Caracal, pentru ca Gheorghe Dincă să indice principalele momente privind racolarea, răpirea, violarea şi uciderea celor două fete.

„Activitățile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării și uciderii celor două victime, precum și modalitatea și mijloacele comiterii infracțiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleași două victime”, se arată în raport.

În paralel, au fost efectuate audieri de martori, la sediul Poliției Municipiului Caracal.

Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie.
Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

Comentarii

loading...