Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trenul Bucureşti–Galaţi, blocat trei ore în staţia Cilibia

Trenul interregio care circula între Bucureşti şi Galaţi a rămas, joi, timp de mai bine de trei ore blocat în staţia Cilibia, din cauza unui deranjament tehnic la locomotivă. O parte dintre pasageri au găsit alte soluţii de transport pentru a ajunge la destinaţie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.01.2019 - 19:54

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan, trenul a aşteptat echipele de intervenţie în staţia Cilibia.

„Trenul IR 1575, care circula în relaţia Bucureşti - Galaţi, a anunţat un deranjament tehnic la locomotivă. La ora 16.05 a oprit în staia Cilibia şi a aşteptat echipele de intervenţie. Reparaţia locomotovei s-a finalizat în jurul orei 19.05, trenul a fost reînscris în circulaţie în jurul orei 19.25”, a spus Brânzan.

Potrivit acesteia, trenul a plecat doar cu o parte dintre călători, deoarece o parte dintre ei au plecat cu alte trenuri care au circulat în acest interval orar prin staţia Cilibia si aveau traseu comun până la Galaţi.

 
 

 

Comentarii

loading...