14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiTren deraiat în Bistrița-Năsăud

Tren deraiat în Bistrița-Năsăud

Traficul feroviar pe secţia de cale ferată Salva – Sighetu Marmaţiei, blocat după ce un tren de călători a deraiat, în localitatea Coşbuc (Bistriţa-Năsăud), a fost reluat, sâmbătă, cu restricţii de viteză de cinci kilometri pe oră, anunţă Centrul Infotrafic.

Traficul feroviar fusese oprit din cursul nopţii de vineri spre sâmbătă pentru efectuarea reparaţiilor necesare la linia de cale ferată, după deraierea vagonului unui tren.

La rândul său, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, la ora 9.25, a fost reluat traficul feroviar între staţiile Coşbuc şi Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Circulaţia trenurilor între staţiile Coşbuc şi Telciu se desfăşoară în prezent cu restricţie de viteză, iar după finalizarea lucrărilor de consolidare a liniei de cale ferată, în curs de desfăşurare la această oră, trenurile vor circula cu viteză normală.

Echipele de intervenţie feroviare au eliberat trecerea la nivel, situată la intrare în staţia CF Coşbuc, în jurul orei 23.00, când a fost redeschis traficul rutier în zona pasajului, iar la ora 00.00 a fost repus pe şină vagonul deraiat şi retras în staţia Coşbuc. Pentru menţinerea continuităţii circulaţiei feroviare în judeţul Bistriţa-Năsăud, pe parcursul nopţii de 8 spre 9 martie s-a asigurat transbordare cu mijloace auto, pe relaţia Salva – Dealul Ştefăniţei, pentru călătorii din trenurile R 4136, R 4111-2, R 4133-2 şi R4135.

Potrivit unei informări a CJSU Bistriţa-Năsăud, vineri seară trenul accelerat Sighetu Marmaţiei – Bucureşti Nord a deraiat, mai exact locomotiva si primul vagon ( o osie), în localitatea Coşbuc, chiar la trecerea peste DN 17C, care face legătura dintre Maramureş şi Bistriţa.

Nu au fost înregistrate victime

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă