Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trei tineri din Liban şi Maroc, veniţi la studii în Bucureşti, obligaţi să plece în 15 zile

Trei tineri din Liban şi Maroc, care au venit la studii în Bucureşti, dar le-a expirat dreptul de şedere, au fost găsiţi de către poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI) şi au primit decizii prin care sunt obligaţi să părăsească ţara în termen de 15 zile.

Share

Rl online 0 comentarii

04.01.2019 - 11:16

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Direcţia pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti au depistat trei cetăţeni străini, cu vârste între 18 şi 23 de ani, din Maroc şi Liban, care nu mai aveau drept de şedere pe teritoriul României.

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceştia au intrat legal în ţară, în scop de studii, însă la expirarea dreptului de şedere nu au părăsit teritoriul României şi nici nu au întreprins demersuri pentru prelungirea acestuia”, au transmis reprezentanţii IGI.

Potrivit acestora, pe numele străinilor fost emise decizii de returnare cu termen de părăsire voluntară a ţării de 15 zile şi, totodată, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.200 de lei.

Comentarii

loading...