Trei persoane rănite pe DN 79, după ce o maşină a intrat într-un camion

Trei persoane, o fată de 14 ani şi doi adulţi, au fost rănite, joi după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un camion, pe DN 79 Arad-Oradea, în zona localităţii arădene Şimand, unde traficul a fost blocat pe una din benzi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.01.2019 - 14:52

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a declarat, pentru Agerpres, că şoferul unui autoturism a păstruns pe sensul opus al drumului, în zona localităţii Şimand, unde s-a izbit frontal de un camion care transporta piese auto.

În urma impactului, trei persoane din autoturism au fost rănite, fiind preluate de SMURD pentru a fi transportate la Spitalul Judeţean Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, după prima evaluare medicală de la faţa locului s-a constatat că adolescenta are un traumatism cranio-cerebral, iar cei doi adulţi au politraumatisme.

În urma accidentului, banda de mers spre Oradea a DN 79 a fost blocată, iar traficul se desfăşoară alternativ în ambele sensuri pe cealaltă bandă. Poliţiştii estimează că traficul va fi reluat în condiţii normale cel târziu la ora 15,00.

Comentarii