27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTrei fetiţe - transportate la un spital din Cluj, spălate pe cap...

Trei fetiţe – transportate la un spital din Cluj, spălate pe cap cu o soluţie chimică

Ele au fost spălate pe cap cu o soluţie chimică şi ulterior li s-a făcut rău, potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, Annabella Muzsi.

Apelul la 112 a fost primit în jurul orei 1,00 noaptea şi în acesta se anunţa că două fetiţe, cărora li s-ar fi făcut rău după o baie, au nevoie de asistenţă medicală.

Ambulanţa sosită la faţa locului a constatat că era vorba, de fapt, despre trei fetiţe, de 6, 8 şi 11 ani, care au fost spălate pe cap cu o soluţie chimică neprecizată.

S-a luat decizia de suplimentare a forţelor de intervenţie, astfel că la Coşbuc au mai ajuns două echipaje ale SAJ şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD.

După măsurile de stabilizare întreprinse la faţa locului, cele trei fetiţe au fost transportate la UPU Pediatrie Cluj-Napoca.

Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Statul Qatar va avea investiții în România de 15 miliarde de euro, anunță premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu în Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv "dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții...

Percheziții la sediul UBER din Portugalia

Poliția portugheză și agenții fiscali au percheziționat marți sediul Uber Technologies din Lisabona, ca parte a unei investigații mai ample și a unor raiduri...
Ultima oră
Pe aceeași temă