Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trei drumuri naționale blocate, În urma inundațiilor

Traficul este în continuare oprit, duminică, pe trei drumuri naţionale, în judeţele Covasna, Suceava şi Vrancea, şi se circulă îngreunat pe două drumuri din Bacău, Neamţ, din cauza inundaţiilor care au avut loc în ultimele două săptămâni, potrivit Centrului Infotrafic.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.07.2018 - 09:48

Circulaţia este oprită în judeţul Covasna, pe DN11B, în zona localităţii Cătruşa, unde terasamentul s-a surpat pe o distanţă de aproximativ 50 metri, în judeţul Suceava,pe DN2H, în localitatea Milişăuţi, unde este afectată structura podului de peste râul Suceava şi în judeţul Vrancea, pe DN2L, în localitatea Soveja, acolo un drum de piatră este parţial surpat, informează Mediafax.

Se circulă îngreunat în judeţul Bacău: DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, unde s-a surpat terasamentul pe o distanţă de 100 metri şi în judeţul Neamţ, pe DN15B, în localitatea Petru Vodă, unde s-a surpat terasamentul pe o distanţă de 30 metri.

Comentarii

loading...