Trei bărbaţi, reţinuţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi viol asupra a doi copii

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Capitală pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi viol asupra a doi copii, fapte comise în 2013.

Share

Rl online 0 comentarii

22.08.2019 - 16:40

Ancheta a început după ce poliţiştii au analizat rezultatele percheziţiei informatice dintr-un alt dosar, aflat în lucru în luna iunie a acestui an.

Poliţia Capitalei anunţă că poliţişti din cadrul Biroului Agresiuni Sexuale - Serviciul Omoruri - Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, au pus în aplicare trei mandate de aducere, într-un dosar penal de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.

"În fapt, în luna iunie 2019, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în urma analizării rezultatelor percheziţiei informatice într-un dosar în instrumentare, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol", arată Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost făcute de poliţişti din cadrul Biroului Agresiuni Sexuale din Poliţia Capitalei.

După investigaţii şi audieri, s-a stabilit că, în luna aprilie a anului 2013, trei bărbaţi de 23, 28 şi respectiv 29 de ani ar fi lipsit de libertate în mod ilegal doi copii, pe care i-au adus într-un apartament din Sectorului 2, unde sub ameninţări i-ar fi constrâns să întreţină relaţii sexuale, i-ar fi agresat şi supus la umilinţe.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz continuă.

Comentarii