Transportul buletinelor de vot a început

Poliţia Capitalei anunţă, sâmbătă, că a început deja transportul buletinelor de vot către secţiile din Bucureşti, iar echipajele de poliţie testează toţi şoferii cu aparatul alcooltest şi verifică documentele maşinilor.

Share

Rl online 0 comentarii

25.05.2019 - 09:42

În perioada alegerilor, peste 2.200 de poliţişti din Capitală acţionează.

„Poliţia Capitalei acţionează în aceste zile cu peste 2. 200 de poliţişti, cărora li se alătură alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne. La acest moment, începe transportul buletinelor de vot către secţiile organizate la nivelul municipiului Bucureşti. Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activităţi, toţi conducătorii auto sunt testaţi cu aparatul alcooltest şi de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât şi ale autoturismelor de transport”, a declarat Diana Sarca, reprezentantul Poliţiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, după ce buletinele de vot ajung în siguranţă la secţiile organizate, poliţiştii îşi vor prelua postul, adică vor asigura paza secţiilor de votare.

Duminică vor avea loc alegerile europarlamentare, organizate în acelaşi timp cu referendumul pentru justiţie, cetăţenii urmând să voteze în aceleaşi secţii, pe buletine separate.

Comentarii