Foto: stirilekanald.ro

Tragedie în parcul Herăstrău: o fetiță de 10 ani a murit pentru că a vrut să se spele pe mâini

O fetiță de 10 ani a murit înecată după ce a alunecat de pe mal și a căzut în Lacul Herăstrău. Ea a fost recuperată de pe fundul lacului, scoasă la mal dar manevrele de resuscitare au rămas fără rezultat.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 06.09.2020 - 12:10

Tragedie în parcul Herăstrău din capitală, produsă sâmbătă după-amiază. O fetiță de 10 ani murit înecată după ce a căzut în apă de pe mal când se spăla pe mâini.

Prietena sa a încercat s-o ajute dar nu a avut forța de a o trage afară din apă. A căutat apoi un băț și a strigat după ajutor iar un bărbat aflat în zonă a sărit în apă pentru a o scoate pe mal pe copila căzută.

A găsit-o pe fetiță în vegetația și mâlul de pe fundul lacului, a scos-o pe mal și a încercat să o resusciteze până la venirea echipelor de salvare alertate prin apel la 112.

„Au urmat peste 60 de minute de proceduri de resuscitare din partea pompierilor şi medicilor, însă nu au mai putut-o readuce la viaţă.”, a scris pe Facebook mama prietenei fetiței înecate, potrivit News.ro.

Din câte se pare micuța care nu știa să înoate a alunecat pe vegetația de pe malul abrupt, și-a pierdut echilibrul și a căzut în apă.

Comentarii