Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traficul spre Ruse, restricţionat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 12 tone

Traficul pe drumurile naţionale I-5 Ruse-Byala şi I-2 Ruse-Razgrad este restricţionat pentru mijloacele de transport de peste 12 tone, pe sensul de ieşire din România, tirurile care tranzitează punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse fiind îndrumate în parcări.

Share

Rl online 0 comentarii

28.11.2018 - 14:55

"Având în vedere condiţiile meteorologice din Bulgaria, autorităţile de frontieră ale statului vecin au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar de la Giurgiu, despre faptul că traficul pe Drumurile Naţionale I-5 (Ruse-Byala) şi I-2 (Ruse-Razgrad) este restricţionat pentru mijloacele de transport de peste 12 tone, pe sensul de ieşire din România. Autovehiculele de peste 12 tone care tranzitează Giurgiu-Ruse sunt îndrumate în parcările din proximitatea punctului de frontieră", se arată în comunicatul de presă al ITPF Giurgiu.

De asemenea, Căpităniile Porturilor Turnu şi Zimnicea au decis suspendarea tranzitării cu bacul peste Dunăre prin Punctele de Trecere a Frontierei Turnu şi Zimnicea, pentru toate autovehiculele.

Măsura se va menţine până când condiţiile meteo vor permite îmbarcarea şi debarcarea în siguranţă pe ferry-boat a mijloacelor de transport.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

Comentarii

loading...