Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traficul rutier pe DN 3 este închis complet la Lehliu

Traficul rutier pe DN 3 este închis complet, miercuri, în localitatea Lehliu, judeţul Călăraşi, din cauza unor lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.07.2019 - 09:02

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în 17 iulie, ora 8:00 - 18 iulie, ora 08:00, circulaţia rutieră se  închide pe DN 3 km 66+797.

Decizia a fost luată pentru executarea lucrărilor de reparaţii curente la trecerea la nivel cu calea ferată, km 69+518 (staţia Lehliu), situată la intersecţie cu DN 3, km 66+797, Bucureşti-Constanţa, în localitatea Lehliu, judeţul Călăraşi.

Şoferii pot folosi ruta alternativă Lehliu Gară - DN 3A - Dragoş Vodă - DJ 306 - Cuza Vodă - DN 3.

Comentarii

loading...