Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traficul rutier va fi restricţionat sâmbătă pe mai multe artere din Capitală.

Traficul rutier este restricţionat astăzi, în centrul Capitalei

Traficul rutier va fi restricţionat sâmbătă pe mai multe artere din Capitală, având în vedere organizarea evenimentului The Color Run Night.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 08.09.2018 - 10:42

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul va fi restricţionat între orele 17,00 - 22,30, pe traseul Bd. Mircea Vodă - Bd. Unirii - Piaţa Alba Iulia (fără afectarea traficului rutier din rond) şi retur - pe Bd. Unirii, până în dreptul podului Şerban Vodă (fără afectarea traficului rutier din intersecţia Bd. I.C. Brătianu - Bd. Unirii) - Bd. Unirii - Bd. Mircea Vodă - parcarea Bibliotecii Naţionale şi pe arterele care acced în acesta.

Poliţiştii rutieri au stabilit ca rute ocolitoare:

* Calea 13 Septembrie - Bd. Tudor Vladimirescu - Piaţa George Coşbuc - Str. Regina Maria - Splaiul Unirii;
* Calea 13 Septembrie - Bd. Libertăţii - Bd. Naţiunile Unite - Splaiul Independenţei - Bd. Corneliu Coposu;
* Bd. Basarabia - Calea Călăraşilor - Bd. Corneliu Coposu - Splaiul Independenţei
* Bd. Basarabia - Bd. Decebal - Piaţa Alba Iulia - Bd. Burebista - Calea Dudeşti - Bd. Mărăşeşti.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate traversării, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Comentarii

loading...