4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTrafic rutier restricţionat marţi şi miercuri, în Capitală

Trafic rutier restricţionat marţi şi miercuri, în Capitală

“Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să reducă viteza şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic”, informează un comunicat transmis, luni, Agerpres.

Tot marţi, Asociaţia Florarilor şi a Meseriilor tradiţionale va organiza o manifestaţie publică ce va consta într-un marş denumit “Marşul Solidarităţii”.
Marşul se va desfăşura între orele 11,30 – 12,00 pe traseul intersecţia străzii Căderea Bastiliei cu bulevardul Lascăr Catargiu – dreapta bulevardului Lascăr Catargiu – traversare pe la trecerea de pietoni din dreptul străzii Grigore Alexandrescu – continuare pe trotuar, sens de avans către Piaţa Victoriei, prin faţa magazinului Orange – traversare Calea Victoriei – traversare Piaţa Victoriei la trecerea de pietoni din dreptul parcării TNT – traversare şoseaua Kiseleff, în dreptul Muzeului Antipa – punct final alveola din prelungirea Parcului Kiseleff.

“Deplasarea în marş se va face pe banda I de circulaţie, cu respectarea normelor rutiere în vigoare. Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Ambasada Federaţiei Ruse la Bucureşti va organiza, miercuri, o ceremonie de depunere de coroane de flori la Cimitirul Memorial al Eroilor Sovietici din şoseaua Pipera, sectorul 1.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se va restricţiona traficul rutier în zona adiacentă cimitirului, între orele 10,00 şi 12,30.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă