Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traficul rutier este oprit pe DN7, în judeţul Hunedoara, la ieşirea din localitatea Săcămaş către Deva, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei vehicule, o persoană fiind rănită.

Trafic rutier oprit pe DN7, în judeţul Hunedoara, şi circulaţie îngreunată pe DN1, în judeţul Braşov

Traficul rutier este oprit pe DN7 în judeţul Hunedoara, la ieşirea din localitatea Săcămaş către Deva, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei vehicule, o persoană fiind rănită. De asemenea, circulaţia rutieră este îngreunată pe DN1 în judeţul Braşov.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 11.11.2018 - 10:24

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN7 (E673), la kilometrul 411+700 de metri, la ieşirea din localitatea Săcămaş către Deva (în judeţul Hunedoara), a avut loc o coliziune între trei vehicule (două autoturisme şi un autotren). În urma impactului, o persoană a fost rănită, aparent uşor. Circulaţia este oprită pe ambele sensuri.

De asemenea, pe DN1 Braşov - Sibiu, la kilometrul 208+500 de metri, în zona localităţii Perşani (judeţul Braşov), a avut loc în jurul o coliziune între trei autoturisme. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Comentarii

loading...