Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trafic rutier închis la Punctul de Trecere a Frontierei Ruse

CNAIR şi Poliţia de frontieră au luat măsura întreruperii traficului rutier, începând cu ora 10:30, pe sensul de ieşire din România, în zona unde se încasează tariful de trecere a podului Giurgiu – Ruse.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.04.2019 - 10:33

”Astăzi, 19.04.2019, autorităţile bulgare vor efectua activităţi de punere în funcţiune a unui noi punct de control la frontieră, ceea ce necesită închiderea traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule pe sensul de intrare în Republica Bulgaria pentru aproximativ o oră, începând cu ora 11:00”, a transmis, vineri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

”Rugăm participanţii la trafic să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi îi asigurăm de faptul că CNAIR va intensifica ritmul activităţilor specifice, astfel încât, după ridicarea restricţiei, traficul să fie fluidizat cât mai rapid”, anunţă CNAIR.

Comentarii

loading...