Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trafic restricţionat în Capitală, în acest weekend

Traficul rutier va fi restricţionat în Capitală, începând de sâmbătă, de la ora 23,30, până duminică, la aceeaşi oră, în zona Parcului Regele Mihai I, unde se va desfăşura evenimentul cultural-artistic denumit "Lumea Dacia 50 de ani", constând într-un concert şi o expoziţie auto.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.08.2018 - 09:38

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, pentru buna desfăşurare a evenimentului, în perioada 1 septembrie, ora 23,30, - 2 septembrie, ora 23,30, se va restricţiona traficul rutier pe Bd. Constantin Prezan, segmentul cuprins între Str. Popa Savu şi Piaţa Arcului de Triumf, şi pe breteaua auto din Piaţa Charles de Gaulle adiacentă Parcului Regele Mihai I.

În perioada 1- 3 septembrie, SC Automobile Dacia SA va organiza în Parcul Regele Mihai I (Parcul Herăstrău - intrarea dinspre Piaţa Charles de Gaulle, Aleea Cariatidelor şi zona Fântânii Zodiac), evenimentul cultural-artistic denumit "Lumea Dacia 50 de ani".

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să evite deplasarea în zonă în această perioadă şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Comentarii

loading...