Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trafic îngreunat din cauza ceţii, pe şosele din zece judeţe

Ceaţa densă îngreunează circulaţia, vineri seară, pe mai multe şosele din judeţele Bacău, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Prahova, Vaslui, Vâlcea şi Vrancea, unde vizibilitatea este redusă sub 150 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, anunţă Centrul Infotrafic.

Share

Rl online 0 comentarii

21.12.2018 - 18:44

Pe A1 Sibiu - Deva plouă slab şi se poate forma polei.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, la această oră, se circulă îngreunat, în condiţii de ceaţă densă, care a redus vizibilitatea în trafic sub 150 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Bacău, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Prahova, Vaslui, Vâlcea şi Vrancea.

De asemenea, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva este semnalată ploaie slabă, care pe alocuri poate favoriza formarea poleiului. 

Astfel, şoferilor li se recomandă să circule cu atenţie sporită, să evite să bruscheze comenzile autovehiculului şi depăşirile riscante, să utilizeze luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă şi să crească distanţa între vehicule. 

Comentarii

loading...