Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tone de deşeuri au fost adunate din Centrul Braşovului, în noaptea de Revelion

Aproape nouă tone de deşeuri au fost adunate de operatorul de salubritate din Centrul istoric al Braşovului, zona Piaţa Sfatului - strada Republicii - strada M. Weiss şi străzile adiacente în noaptea de Revelion, informează purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Share

Rl online 0 comentarii

03.01.2019 - 14:22

"Potrivit reprezentanţilor operatorului de salubritate, aproximativ 60% din această cantitate au fost cioburi şi sticle goale, iar din restul cantităţii cele mai multe au fost deşeuri de plastic şi resturi de artificii. Cantitatea colectată în această zonă a fost de 24 mc de gunoi, cu o masă totală de 8,88 tone. Operatorul a asigurat salubrizarea zonei cu peste 42 de muncitori şi un utilaj dedicat doar acestei activităţi. Curăţenia generală a început la ora 2,00 şi a fost finalizată în jurul orei 8,00", a afirmat Toarcea.

În fiecare an, de Revelion, în Piaţa Sfatului se adună câteva mii de persoane, braşoveni şi turişti, pentru a ciocni un pahar de şampanie la trecerea dintre ani, pemtru a participa la spectacolul care se desfăşoară în zonă şi pentru focul de artificii de la miezul nopţii.

Comentarii