Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toader și Tăriceanu, în biroul lui Dragnea, pentru Legile Justiției

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a întâlnit cu Călin Popescu-Tăriceanu şi Liviu Dragnea, pentru a continua discuţia începută joi pe tema ordonanţei de urgenţă în care vor fi preluate recomandările Comisiei de la Veneţia pentru Legile Justiţiei.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 05.10.2018 - 13:51

Cei trei demnitari s-au întâlnit în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Ei au avut o discuţie şi joi pe această temă, iar la finalul ei Toader a declarat că în ordonanţa de urgenţă care urmează să fie emisă vor fi preluate din recomandările Comisiei de la Veneţia: "ceea ce trebuie preluat" şi "ceea ce se poate prelua".

El spunea că urmează să pună textul ordonanţei în circuitul procedural. "Mă duc acum la minister şi îi dau drumul acum", adăuga Toader.

Potrivit unor surse parlamentare, citate de Agerpres, în discuţia de joi nu s-a ajuns la o formă finală a ordonanţei, urmând ca discuţiile să continue şi zilele următoare.

Comentarii

loading...