Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toader: Săptămânal vom prezenta câte un penitenciar, pentru a le cunoaşte starea

Ministerul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri dimineaţă, că săptămânal va fi prezentat câte un penitenciar, pentru a le cunoaşte starea şi pentru a le aduce la standardele cerute de către CEDO.

Share

Rl online 0 comentarii

04.07.2018 - 12:00

„Starea penitenciarelor! Saptămânal vom prezenta cate un penitenciar, să-i cunoaştem starea, să-i cunoaştem stadiul de aducere la standardele CEDO! În penitenciare se derulează proiecte pentru reintegrarea socială, se desfăşoară activităţi productive, se îmbunătăţesc condiţiile de detenţie, precum şi condiţiile de desfăşurare a activităţii!”, a scris ministrul Tudorel Toader pe Facebook.

Comentarii

loading...