Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toader despre procurorul Corbu: "Doar Inspecția Judiciară poate da un răspuns"

udorel Toader, a declarat, luni dimineaţă, că numai Inspecţia Judiciară poate stabili dacă procurorul Ionel Corbu, de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, s-a antepronunţat spunând că "actele de agresiune exacerbate nu se justificau".

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2018 - 11:27

"Mă întrebaţi dacă s-a antepronunţat sau nu. Dacă nu cumva este o abatere de la deontologia profesională sau de la regulile procesuale, numai Inspecţia Judiciară poate da un răspuns", a declarat Tudorel Toader, întrebat cum i se par declaraţiile procurorului Ionel Corbu, referitor la ancheta privind intervenţia jandarmilor.

Reacţia ministrului vine după ce, miercuri, procurorul, care s-a ocupat până luni de caz, a declarat că, deşi potrivit documentelor analizate existau indicii privind amploarea violenţelor ce aveau să se petreacă la protest, după părerea sa, nu sunt justificate acţiunile violente ale jandarmilor.

„Există elemente şi indicii doveditoare privitor la amploarea evenimentelor ce urmau să se desfăşoare sau să aibă loc. În opinia mea, sub nicio formă, acte de agresiune exacerbate nu se justificau, atâta vreme cât existau multiple modalităţi de estompare a unor demersuri care urmau să degenereze”, a spus Ionel Corbu.

Comentarii