Timișoara: Bărbatul care şi-a ucis fosta iubită a fost prins într-un tren

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta iubită, în timp ce aceasta stătea pe o bancă alături de o prietenă, a fost capturat de poliţişti, miercuri dimineaţă, în Gara de Nord, în trenul Timişoara – Iaşi cu care intenţiona să plece din localitate.

Share

Rl online 0 comentarii

17.04.2019 - 09:21

Potrivit poliţiştilor, după aproape 15 ore de căutări, miercuri dimineaţă, a fost prins bărbatul care a ucis-o pe fosta lui iubită pe care a injunghiat-o în timp ce aceasta stătea pe o bancă, în apropierea Gării de Nord, alături de o prietenă.

Bărbatul se afla în trenul Timişoara – Iaşi cu care intenţiona să plece din oraş. Acesta a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, cazul fiind preluat de procurori.

Crima s-a petrecut marţi după-amiază, în apropierea Gării de Nord din Timişoara. Femeia de 30 de ani care era angajată la o firmă de curăţenie din gară, stătea pe o bancă, alături de o prietenă. La un moment dat, fostul ei iubit care şi el lucrase la aceeaşi firmă de curăţenie, dar fusese dat afară, în prezent el fiind şomer, s-a apropiat de ea şi a înjunghiat-o mortal, apoi a fugit.

Prietena tinerei a văzut întreaga scenă şi a sunat la numărul de urgenţe 112. Medicii sosiţi la faţa locului ai constatat decesul femeii atacate.

Comentarii