Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Timiş: Încă 60 de zile în arest preventiv pentru educatoarea care şi-a ucis fiica

Judecătorii Tribunalului Timiş au decis ca educatoarea Neţ Oana Răzvana din Timişoara, care şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani prin înecare, să rămână în continuare în arest preventiv pentru 60 de zile.

Share

Rl online 0 comentarii

21.09.2018 - 09:31

"Tribunalul constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpata N.O.R., trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie (omor comis asupra unui membru de familie - fiica). Menţine măsura arestării preventive a inculpatei N. O. R., urmând ca legalitatea şi temeinicia măsurii să fie verificată înainte de expirarea termenului de 60 de zile prevăzut de lege (...)", arată, vineri, încheierea judecătorească a Tribunalului Timiş.

Măsura poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus la data de 15 martie punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata Neţ Oana Răzvana sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie - omor comis asupra unui membru de familie - fiica, reţinându-se în sarcina acesteia faptul că în data de 13 martie a ucis-o prin înecare pe fiica sa minoră, în vârstă de patru ani, în baia din locuinţa acestora situată în localitatea Timişoara.

Inculpata le declarase anchetatorilor că a dorit să se răzbune în acest fel pe soţul care iubea foarte mult fetiţa, dar voia să divorţeze de ea şi să o ia pe minoră în familia lui.

Femeia este judecată de magistraţii timişoreni, procesul având termen la începutul lunii octombrie.

Comentarii