Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Telormanul, afectat în continuare de inundații

Județul Teleorman este în continuare afectat de ploile puternice care au căzut în ultimele zile.

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 01.07.2018 - 10:41

Pompierii din judeţul Teleorman, sprijiniţi de cei din Bucureşti, Giurgiu şi Argeş au reuşit să evacueze, un ultimele ore, apa din sute de case şi gospodăririi afectate de inundaţii, însă în cursul nopţii a continuat să plouă, astfel încât zeci de curţi si mai mulţi kilometri de drumuri sunt în continuare sub ape, duminică dimineaţă.

Potrivit celui mai recent bilanţ dat publicităţii duminică de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Teleorman, mai multe localităţi sunt in continuare afectate de inundaţii, duminică dimineaţă, pompierii din judeţ şi echipe de intervenţie de la ISU Bucureşti Ilfov, Argeş şi Giurgiu acţionând în continuare pentru evacuarea apelor din case, curţi şi de pe drumuri. 

Cea mai afectată este comuna Ţigăneşti, unde în continuare sunt inundate 49 de case, 32 de anexe gospodăreşti şi 200 de curţi. În comuna Poroschia, în satul Calomfireşti, apa acoperă 120 de curţi şi grădini, iar 20 de anexe gospodăreşti sunt inundate, în timp ce în satul Poroschia sunt in continuare afectate de viituri opt curţi şi şapte anexe gospodăreşti. De asemenea, sunt afectate de inundaţii şi localităţile Orbeasca şi Izvoarele. La Izvoarele, apa a fost evacuată din zonele inundate, iar duminică zeci de pompieri continuă să acţioneze la Ţigăneşti şi Poroschia, unde este nevoie de evacuarea apei din curţi.

Citește totul despre:

#inundatii #teleorman

Comentarii

loading...