Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teleorman: Drumul judeţean între Liţa şi Segarcea Vale, închis

Drumul judeţean 564 între localităţile Liţa şi Segarcea Vale a fost închis în noaptea de joi spre vineri din cauza erodării unei subtraversări, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.06.2018 - 08:07

Potrivit sursei citate, mai multe case, curţi şi drumuri din judeţ au fost inundate din cauza precipitaţiilor şi a scurgerilor de pe versanţi. Angajaţi ai ISU Teleorman au acţionat cu motopompe în noaptea de joi spre vineri în localităţile Calomfireşti, Lăceni, Ţigăneşti şi Nenciuleşti pentru a scoate apa din curţile şi casele oamenilor.

''Situaţia din Teleorman, joi, la ora 23,30 era următoarea: Turnu Măgurele - trei străzi inundate; Calomfireşti - 10 case inundate, 8 străzi inundate, 30 curţi inundate; Nenciuleşti - 6 curţi inundate, 6 beciuri inundate; Lăceni, comuna Orbeasca - o stradă inundată, 10 curţi inundate; Ţigăneşti - 150 curţi inundate, 41 anexe inundate'', au precizat reprezentanţii ISU Teleorman.

Conform aceleiaşi surse, membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă cu rol în gestionarea efectelor negative produse de fenomenele meteorologice severe au fost pe teren, alături de autorităţile locale, pentru monitorizarea situaţiei, coordonarea acţiunilor operative şi luarea măsurilor necesare restabilirii stării de normalitate în zonele afectate de inundaţii.

Comentarii

loading...