Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Telecabina de pe Cetatea Deva este oprită pentru revizia tehnică

Telecabina care urcă pe Cetatea Deva este oprită pe parcursul zilei de marţi din motive ce ţin de efectuarea reviziei tehnice lunare la acest echipament, turiştii fiind îndrumaţi să viziteze monumentul istoric pe traseele pe care se poate ajunge pe jos, a informat Primăria Deva.

Share

Rl online 0 comentarii

09.10.2018 - 12:38

"Firma de mentenanţă şi specialiştii serviciului care administrează telecabina verifică instalaţia de cabluri, comunicaţia radio între punctul de comandă şi cabină şi alte echipamente, astfel ca turiştii să fie în siguranţă. Ascensorul va fi repus în funcţiune miercuri, 10 octombrie, la ora 8,00, şi va funcţiona conform programului normal între orele 8,00 şi 20,00", a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Deva, Dana Golea.

Pentru turiştii care doresc să viziteze Cetatea Deva la pas, există trei trasee disponibile, toate fiind de un nivel uşor spre mediu. Toate traseele pleacă din zona Parcului Cetăţii şi ajung până la Poarta 1, timpul mediu de urcare fiind de circa 30-45 de minute.

De la 1 octombrie, programul de vizitare al Cetăţii Deva este între orele 8,00-20,00, ultima urcare cu telecabina fiind stabilită pentru ora 19,30.

Cetatea reprezintă principalul obiectiv turistic al municipiului Deva, de la începutul anului monumentul istoric fiind vizitat de peste 100.000 de oameni.

Comentarii

loading...