14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiTavanul fals şi o pisică au căzut pe un pacient, pe targă,...

Tavanul fals şi o pisică au căzut pe un pacient, pe targă, la Spitalul Judeţean Constanţa VIDEO

Femeia spune că se mai gândeşte dacă face reclamaţie. Managerul Spitalului Judeţean Constanţa spune că a aflat de afirmaţia femeii din mass-media şi că incidentul nu a fost raportat conducerii, dar că a deschis o anchetă pentru a lămuri toate aspectele legate de acest eveniment.

O femeie spune că incidentul de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde mai multe pisici au sărit din tavan în unitatea medicală, a avut loc altfel decât a comunicat conducerea unităţii medicale.

“Tavanul i-a picat soţului meu în cap. Şi după ce i-a căzut bucata aia de rigips, de tavan fals, a căzut şi prima pisică. Ne-am dat pe partea dreaptă cu targa când într-o fracţiune de secundă a căzut şi a doua placă. I-a căzut pe perfuzie şi pe burta soţului, când a doua pisică i-a căzut pe faţă cu ghearele. Nu a fost rănit. I-am dat bucăţile de pe el, de pe targă, dar s-a speriat”, a spus femeia.

Bărbatul mergea atunci către Secţia de Radiologie, iar o doctoriţă de acolo i-a spus femeii că şi ei i-ar fi căzut o bucată de tavan în cap şi pisica pe umăr în urmă cu câteva zile.

“Ce vă speriaţi, doamnă? Mie acum două zile mi-a căzut tavanul în cap şi pisica pe umăr. Dar chiar nu se poate lua nicio măsură? Ce măsuri, doamnă, zice, ce măsuri?”, a mai povestit femeia.

Ea a spus că nu s-a hotărât dacă va face reclamaţie în urma acestui incident, informează News.ro.

Contactat telefonic de News.ro, managerul Spitalului Judeţean, Cătălin Grasa, spune că a aflat de declaraţia femeii din mass-media şi că acest incident, aşa cum a fost relatat de aceasta, nu a fost raportat către conducerea unităţii medicale. El spune că a început o anchetă pentru a lămuri toate aspectele legate de acest caz.

“Am aflat din mass-media. Am demarat o anchetă să vedem cum s-a întâmplat. Nu s-a raportat evenimentul şi trebuie să lămurim toate aspectele. Noi lucrăm la ventilaţie. Vom vedea despre ce e vorba”, a afirmat managerului Spitalului Judeţean Constanţa.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă