15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTânărul care a înjunghiat o profesoară din Ploieşti a fost arestat preventiv

Tânărul care a înjunghiat o profesoară din Ploieşti a fost arestat preventiv

Magistraţii Tribunalului Prahova au emis, miercuri după-amiază, mandat de arestare preventivă pe numele tânărului din Ploieşti care a înjuhjiat o profesoară în faţa cancelariei Liceului ”Spiru Haret” din municipiu.

Decizia instanţei de judecată poate fi contestată.

Tânărul, fost elev al liceului, exmatriculat după ce în urmă cu doi ani şi-a ameninţat un coleg cu cuţitul, este cercetat pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Profesoara în vârstă de 43 de ani, este soţia unul magistrat din cadrul Judecătoriei Ploieşti. Ea a suferit mai multe leziuni în zona abdominală, fiindu-i afectate organe interne.

Femeia a fost operată de urgenţă, în condiţiile în care a intrat în şoc hemoragic în urma atacului.

Primele evaluări ale specialiştilor arată că profesoara atacată va avea nevoie de 30-40 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu apar complicaţii în urma rănilor suferite.

Conform unei informări date publicităţii de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, agresiunea a avut loc, marţi, în jurul orei 13.00, iar imediat după ce a atacat-o pe profesoară suspectul a părăsit în fugă şcoala. 
 
El a fost imobilizat de către jandarmi, iar aceştia au găsit asupra lui mai multe obiecte considerate arme albe.
 
Incidentul a avut loc în faţa cancelariei, profesoara fiind înjunghiată cu un cuţit în abdomen. Cuţitul a fost găsit la faţa locului.

Cele mai citite

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă