Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tabăra de vară ALDE de la Murighiol: Studenţii noştri trebuie să se implice în politică

Ministrul Energiei, Anton Anton, consideră că studenţii trebuie să se implice în politică şi, pentru că, în general, au o gândire liberală, ei ar trebui să meargă alături de ALDE.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.07.2018 - 14:38

Ministrul Energiei şi vicepreşedintele ALDE, Andrei Gerea, participă, în acest sfârşit de săptămână, la Tabăra politică de vară a organizaţiei studenţilor ALDE de la Murighiol.

"Politica înseamnă implicare şi cred că studenţii noştri trebuie să se implice în politică. De ce la ALDE? Pentru că ALDE este un partid liberal, singurul partid liberal, iar studenţii au în general o gândire liberală. Cred că acesta este un moment crucial în viaţă, în care îţi alegi opţiunile şi, dacă alegi corect, vei avea o deschidere mai mare", a declarat ministrul Energiei, Anton Anton, într-o conferinţă de presă.

La rândul lui, Andrei Gerea a afirmat că în timpul dezbaterilor va încerca să le transmită tinerilor studenţi o parte din experienţa pe care a câştigat-o în viaţa politică.

"Încercăm să le transmitem câte ceva din experienţa noastră politică şi să-i întărim în demersul politic, pentru că, aţi văzut, a fi politician în zilele acestea este un lucru riscant. În orice caz, nu te bucuri de aprecierea societăţii decât în foarte puţină măsură, iar politica a devenit mai mult un rău necesar decât un loc unde conflictele fizice să fie înlocuite cu cele verbale şi de aici să producem bună-stare societăţii", a explicat, în conferinţa de presă, Gerea.

Tabăra politică de vară a studenţilor ALDE se desfăşoară în perioada 12 -15 iulie, este organizată în parteneriat cu Institutul de Studii Liberale, numără 50 de participanţi şi este la prima ediţie.

Comentarii

loading...