10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTabăra de vară ALDE de la Murighiol: Studenţii noştri trebuie să se...

Tabăra de vară ALDE de la Murighiol: Studenţii noştri trebuie să se implice în politică

Ministrul Energiei şi vicepreşedintele ALDE, Andrei Gerea, participă, în acest sfârşit de săptămână, la Tabăra politică de vară a organizaţiei studenţilor ALDE de la Murighiol.

“Politica înseamnă implicare şi cred că studenţii noştri trebuie să se implice în politică. De ce la ALDE? Pentru că ALDE este un partid liberal, singurul partid liberal, iar studenţii au în general o gândire liberală. Cred că acesta este un moment crucial în viaţă, în care îţi alegi opţiunile şi, dacă alegi corect, vei avea o deschidere mai mare”, a declarat ministrul Energiei, Anton Anton, într-o conferinţă de presă.

La rândul lui, Andrei Gerea a afirmat că în timpul dezbaterilor va încerca să le transmită tinerilor studenţi o parte din experienţa pe care a câştigat-o în viaţa politică.

“Încercăm să le transmitem câte ceva din experienţa noastră politică şi să-i întărim în demersul politic, pentru că, aţi văzut, a fi politician în zilele acestea este un lucru riscant. În orice caz, nu te bucuri de aprecierea societăţii decât în foarte puţină măsură, iar politica a devenit mai mult un rău necesar decât un loc unde conflictele fizice să fie înlocuite cu cele verbale şi de aici să producem bună-stare societăţii”, a explicat, în conferinţa de presă, Gerea.

Tabăra politică de vară a studenţilor ALDE se desfăşoară în perioada 12 -15 iulie, este organizată în parteneriat cu Institutul de Studii Liberale, numără 50 de participanţi şi este la prima ediţie.

Cele mai citite

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă