10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiSteven Adler, fost toboşar al formaţiei Guns N’ Roses, a fost spitalizat

Steven Adler, fost toboşar al formaţiei Guns N’ Roses, a fost spitalizat

Surse din poliţie au declarat pentru platforma de ştiri mondene TMZ că o persoană a sunat la serviciile de urgenţă joi noapte, în jurul orei locale 6.30, pentru a cere ajutorul în cazul unui bărbat care s-a înjunghiat singur.

Poliţiştii şi angajaţii de la serviciile de urgenţă care au mers la adresa de la care s-a făcut apelul telefonic au descoperit că persoana rănită era Steven Adler.

Acesta a fost transportat la spitalul local, unde este tratat pentru o rană prin înjunghiere în stomac. Rana nu i-ar pune viaţa în pericol. 

Steven Adler a făcut publică dependenţa sa de droguri, de mai multe decade. De altfel, a fost dat afară din trupa Guns N’ Roses din cauza acestei probleme, în 1990, dar a fost inclus în Rock & Roll Hall of Fame odată cu ceilalţi membri ai grupului, în 2012.

Pe numele real Michael Coletti, Steven Adler are 54 de ani şi a devenit celebru ca toboşar şi compozitor al trupei hard rock Guns N’ Roses, cu care a cântat din 1985 până în 1990.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă