Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

STB: Pe toate traseele de transport în comun se va circula în condiţii normale, de luni

Circulaţia mijloacelor de transport în comun se va desfăşura de luni în condiţii normale, pe toate traseele, pentru întregul parc, respectiv 280 de tramvaie, 181 troleibuze şi 931 autobuze, informează Societatea de Transport Bucureşti, printr-un comunicat remis Agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

27.01.2019 - 22:01

"Societatea de Transport Bucureşti - STB SA anunţă că, în urma eforturilor făcute în ultimele trei zile de salariaţi şi de echipele de intervenţie, luni, 28.01.2019, va fi asigurată circulaţia normală pentru întregul parc programat (280 de tramvaie, 181 troleibuze şi 931 autobuze)", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, numeroasele avarii apărute la liniile de contact în urma condiţiilor meteo extreme din zilele de 25, 26 şi 27 ianuarie 2019 au perturbat programul de transport, iar circulaţia vehiculelor STB s-a desfăşurat cu mare dificultate.

Astfel, au fost înregistrate 115 avarii la reţeaua electrică a tramvaielor şi troleibuzelor, din cauza crengilor sau a arborilor căzuţi pe firul de contact, iar STB SA a fost nevoită să ia măsuri pentru preluarea călătorilor din zonele afectate şi pentru a fluidiza anumite artere. Au fost înfiinţate şapte linii navetă de autobuze (665, 670, 696, 610, 621, 632 şi 641) pentru a compensa lipsa tramvaielor şi troleibuzelor blocate în traseu.

"STB SA le cere scuze călătorilor pentru situaţiile nedorite apărute în urma condiţiilor meteorologice şi le mulţumeşte pentru înţelegerea de care au dat dovadă faţă de situaţia extremă existentă. Totodată, STB precizează că, fără eforturile tuturor angajaţilor companiei implicaţi în remedierea avariilor şi aducerea în siguranţă în depouri a vehiculelor, nu ar fi fost posibilă reluarea circulaţiei, luni, în condiţii normale", se mai menţionează în comunicat.

Comentarii

loading...