Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Staţia de metrou Lac Străuleşti va avea de mâine parcare pentru navetiști

Metrorex va deschide publicului primul Terminal Multimodal din Bucureşti, la Străuleşti, luni, 12 noiembrie, informează compania.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.11.2018 - 16:50

Parcarea este destinată şoferilor care vin în Bucureşti şi vor să circule cu metroul, iar tariful pentru o oră va fi de 1 leu.

Terminalul este amplasat peste galeria de metrou ce face legatura dintre staţia Străuleşti şi Depoul Străuleşti. Are o suprafata de 38.869 mp şi un regim de înăltime parcare şi trei etaje, fiind format dintr-o parcare pentru 650 de autovehicule şi o sală de aşteptare pentru călătorii transportului public orăşenesc şi interurban.

De asemenea, terminalul este dotat cu lifturi de acces în parcarea supraterană şi va avea acces direct către staţia de metrou Străuleşti prin intermediul unei galerii subterane.

Staţia de metrou Lac Străuleşti este o staţie de metrou de pe linia M4 din Bucureşti, inaugurată la data de 31 martie 2017.

Comentarii