12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiStaţia de metrou Lac Străuleşti va avea de mâine parcare pentru navetiști

Staţia de metrou Lac Străuleşti va avea de mâine parcare pentru navetiști

Parcarea este destinată şoferilor care vin în Bucureşti şi vor să circule cu metroul, iar tariful pentru o oră va fi de 1 leu.

Terminalul este amplasat peste galeria de metrou ce face legatura dintre staţia Străuleşti şi Depoul Străuleşti. Are o suprafata de 38.869 mp şi un regim de înăltime parcare şi trei etaje, fiind format dintr-o parcare pentru 650 de autovehicule şi o sală de aşteptare pentru călătorii transportului public orăşenesc şi interurban.

De asemenea, terminalul este dotat cu lifturi de acces în parcarea supraterană şi va avea acces direct către staţia de metrou Străuleşti prin intermediul unei galerii subterane.

Staţia de metrou Lac Străuleşti este o staţie de metrou de pe linia M4 din Bucureşti, inaugurată la data de 31 martie 2017.

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă