Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bogdan Despescu

Stare de urgență. Activitatea Ministerului de Interne este cea mai importantă din ultimii 30 de ani

Ministerul de Interne are, în această perioadă, "cea mai importantă activitate din ultimii 30 de ani", a declarat chestorul șef de poliție Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

25.03.2020 - 09:44

"Noaptea trecută a fost cea mai importantă activitate din ultimii 30 de ani la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, o activitate planificată foarte judicios, în care am implicat principalele forţe ale Ministerului Afacerilor Interne, Poliţia şi Jandarmeria", a declarat chestorul șef Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI.

Potrivit acestuia, Poliția Locală oferă Ministerului de Interne "un sprijin important" în această perioadă, în care este în vigoare starea de urgență.

De asemenea, potrivit Ordonanței militare 3, care a fost emisă de ministrul de Interne în seara zilei de marți, 24 martie 2020, militari din cadrul MApN vor suplimenta, începând de astăzi, forțele Ministerului de Interne. 

Comentarii

loading...