Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Facebook/ SRI

SRI: România a devenit naţiune-sponsor, al Centrului de Excelenţă NATO în cyber security din Estonia

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a anunţat că, începând de joi, România este membru cu drepturi depline, în calitate de naţiune-sponsor, al Centrului de Excelenţă NATO în cyber security din Estonia.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.06.2019 - 17:06

,,Începând de astăzi, România este membru cu drepturi depline în calitate de națiune-sponsor al Centrului de Excelență NATO în cyber-security din Estonia. Decizia vine la capătul unui an în care SRI a participat activ la acțiunile de analiză tehnică și de instruire a experților internaționali. Vizitați biblioteca virtuală a Centrului pentru o colecție extinsă de articole privind securitatea cibernetică - https://ccdcoe.org/library/publications/
???? #SRI #cyber #ccdcoe'', a transmis  SRI pe pagina de Facebook. 

Comentarii

loading...