8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiSpartacus Idolu Fetelor, care a ameninţat cu moartea poliţiştii, a fost trimis...

Spartacus Idolu Fetelor, care a ameninţat cu moartea poliţiştii, a fost trimis în judecată

‘Spartacus’ este acuzat că i-a ameninţat cu moartea pe poliţiştii şi jandarmii veniţi să aplaneze conflictul din Rahova, urmând a fi judecat şi pentru avarierea unor maşini ale Poliţiei. De asemenea, bărbatul este acuzat şi de lovirea unui agent de la Secţia 19 Poliţie, informează Agerpres.

În acelaşi dosar, au fost trimişi în judecată alte şapte persoane care au luat parte la conflictul din Rahova: Oradea Badea, zisă “Somerta”, Gigi Constantin, zis ‘Bertolon’, Antonio Dincă, zis ‘Samir’, Nicuşor Lider, zis ‘Crecea’, Gloria Ion, zisă ‘Târţa’, Veronica Călin, zisă ‘Graţiela’, Ştefan Stângaciu.

Mai multe persoane au organizat în ziua de Paşti o petrecere pe o stradă din cartierul Rahova, după care pe seară s-au luat la bătaie, pe fondul consumului de alcool.

Printre participanţi s-a aflat şi “Spartacus Idolul Fetelor”, care a ameninţat în timpul petrecerii din stradă că va declanşa o revoluţie în cartierul Rahova în plină stare de urgenţă.

“Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm! M-am jurat pe copiii mei! Eu cu fraţii mei şi cu nepoţii mei! Cum vine prima maşină, cum îi răsturnăm! Aşteptăm Poliţia! Revoluţie! Revoluţie!”, spune ‘Spartacus’ într-o înregistrare video.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS), care au folosit armamentul din dotare pentru a-i linişti pe “petrecăreţi”, după ce aceştia au devenit violenţi.

Cele mai citite

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă