FOTO: Pixabay.com

Soluția disperată a unui tulcean în lupta cu birocrația

Un poliţist din Tulcea a ajutat un bărbat să obţină actele de care avea nevoie de la două instituţii publice, după ce acesta a ameninţat marţi după-amiază că se sinucide dacă nu este sprijinit în respectivul demers, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ).

Share

Mihai Cernea 0 comentarii

07.08.2018 - 18:47

Purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Amalia Ignatencu, a declarat presei că un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din oraşul Babadag, s-a urcat pe un stâlp de telecomunicaţii din apropierea autogării şi a ameninţat că se sinucide dacă nu obține niște acte de la autoritățile locale, relatează Agerpres.

„Bărbatul în cauză ameninţa că se aruncă susţinând că doreşte ca autorităţile să-l ajute pentru obţinerea unor acte. După circa 10 minute, negociatorul din cadrul IPJ l-a convins să coboare de pe antenă şi să renunţe la gestul său”, a menţionat reprezentanta IPJ.

Ignatencu a mai spus că bărbatul a fost condus apoi la sediul IPJ pentru continuarea verificărilor.

„Ulterior, comisarul şef de poliţie Lucian Ţugui, negociatorul IPJ, s-a deplasat cu persoana în cauză la două din instituţiile publice pentru a-l sprijini în vederea perfectării actelor”, a adăugat Amalia Ignatencu, fără a preciza ce acte dorea să obţină bărbatul nemulţumit.

Comentarii