FOTO: Inquam

Şoferii de troleibuze acuză STB că au fost abandonaţi pe trasee, în frig şi fără mâncare

Zeci de şoferi şi vatmani ai STB acuză conducerea instituţiei că au fost lăsaţi în frig, în traseu, sâmbătă, asta după ce zeci de copaci prăbuşiţi au blocat atât liniile de rulare cât şi cele de contact, acuză sindicaliştii de la STB.

Share

Rl online 0 comentarii

27.01.2019 - 14:59

„Conducerea SC STB SA nu a fost interesată să îşi protejeze salariaţii şi călătorii. Salariaţii SC STB SA au rămas abandonaţi cu zecile de ore în traseu, fără căldură, fără mâncare, fără ceai cald şi fără sa aibă unde sa îşi satisfacă nevoile fiziologice. Mihai Sicoe, ce vă recomandă pe dumneavoastră pentru funcţia de director de exploatare? Puteţi să prezentaţi un raport de activitate şi să ne spuneţi şi nouă ce aţi făcut în ultimii doi ani? Vă gândiţi să vă prezentaţi demisia de onoare?”, se arată într-o precizare a reprezentanţilor Sindicatului Publictrans, citată de Mediafax.

Potrivit preşedintelui Publictrans, Florin Ivan, cei mai afectaţi au fost şoferii de troleibuze.

„Mulţi dintre ei au stat blocaţi în troleibuze de sâmbătă dimineaţă până după orele 18 din cauza copacilor care au căzut pe liniile de rulare. STB ar fi trebuit să fie pregătită să facă faţă unei astfel de situaţii, să aibă o celulă de criză”, a declarat Florin Ivan.

Pompierii din Bucureşti şi Ilfov au intervenit până duminică la ora 6.00, în 1.810 cazuri provocate de polei. 220 de autoturisme au fost avariate în urma căderii copacilor plini de gheaţă. Cele mai multe solicitări au fost în Capitală, respectiv 1.700, iar în judeţul Ilfov s-au înregistrat 110. Din cauza copacilor, două persoane au fost rănite şi transportate la spitale.

Comentarii