12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiȘofer beat, oprit cu focuri de armă

Șofer beat, oprit cu focuri de armă

Incidentul a avut loc duminică seara, după ce un echipaj de poliţişti rutieri a efectuat semnalul de oprire, în comuna Grădinari, către o maşină înmatriculată în Botoşani, dar automobilul a continuat deplasarea.

Maşina în cauză a fost urmărită prin mai multe localităţi şi a fost oprită abia în judeţul Vâlcea, după ce unul dintre poliţişti a tras patru focuri de armă, două în plan vertical şi două în roţile din spate ale autovehiculului.

“Un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Olt a efectuat semnul regulamentar de oprire, în localitatea Grădinari, unui autoturism înmatriculat în judeţul Botoşani. Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească, s-a procedat la urmărirea lui. Pe raza comunei Voiceşti, judeţul Vâlcea, unul dintre poliţişti a executat patru focuri de armă (două în plan vertical şi două în roata din spate a autovehiculului urmărit), reuşindu-se astfel oprirea acestuia. Conducătorul auto este un bărbat de 37 de ani, din comuna Strejeşti, nu posedă permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,90mg/l alcool pur în aerul expirat)”, a precizat reprezentantul IPJ Olt.

Bărbatul din Strejeşti este cercetat pentru conducerea fără permis a unui autovehicul şi conducere sub influenţa alcoolului.

În urma uzului de armă nu au existat victime.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă