Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Slujbe de pomenire în memoria tinerilor care şi-au pierdut viaţa în Colectiv

În trei biserici din Galaţi şi Brăila se vor săvârşi, marţi, slujbe de pomenire pentru cei 64 de tineri care şi-au pierdut viaţa în incendiul din clubul "Colectiv", de acum trei ani, se arată într-o informare transmisă de Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.10.2018 - 11:15

Potrivit sursei citate, slujbele de pomenire vor avea loc în bisericile "Intrarea în Biserică a Maicii Domnului - Vovidenia" din municipiul Galaţi, şi la "Sfinţii Trei Ierarhi" şi "Sfântul Dimitrie" din municipiul Brăila.

Printre cei pomeniţi se află şi trei tineri din cele două oraşe, respectiv Valentina Florea din Galaţi, Petru Andrei Bucă şi Loredana Dărescu din Brăila.

Arhiepiscopia Dunării de Jos mai anunţă că, tot marţi, se va oficia o slujbă de pomenire şi la Monumentul Eroilor din faţa sediului Prefecturii Galaţi.

Comentarii

loading...