Sinucidere la Parchetul General. O procuroare s-a aruncat în gol din clădire

Un procuror a murit după ce s-a aruncat, vineri, din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de la o înălţime de aproximativ 20 de metri, anunţă Poliţia Capitalei şi ISU.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.04.2019 - 13:03

UPDATE.  Potrivit Antena 3, este vorba de procuroarea Ramona Bulcu. Ea avea doi copii. Primele informații arată că gestul ei ar fi putut fi provocat de o boală gravă de care suferea. Femeia avea 53 de ani și a fost timp de zece ani șefa biroului de relații publice din Parchetul General.

Șefa serviciului de ambulanță București, Alice Grasu, a precizat la Antena 3 că apelul la 112 a fost făcut la ora 11.33, iar ambulanța a ajuns în 9 minute, dar ”rănile suferite erau incompatibile cu viața”.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, în urmă cu scurt timp, prin apel 112, a fost anunţat faptul că o femeie s-a aruncat de la mare înălţime, din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, aceasta s-ar fi aruncat de la o înălţime de aproximativ 20 de metri, fiind declarat decesul.

La faţa locului se deplasează Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi un procuror criminalist pentru a declanşa cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Surse din Poliţie au precizat, pentru Mediafax, că este vorba de un procuror, fost purtător de cuvânt al Parchetului.

Comentarii