Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Simona Halep, primită cu onoruri de o comunitate de aromâni

Simona Halep va primi marţi încă o distincţie. Liderul clasamentului WTA va deveni cetăţean de onoare al comunităţii aromâne din Călăraşi. Ceremonia va avea loc în jurul orei 12:00, la Primăra Călăraşi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.11.2018 - 11:53

Din informaţiile apărute, Simona va fi aşteptată la Drajna, la ieşirea de pe Autostrada Soarelui.

De acolo va merge la Primărie, iar ulterior totul se va muta în Sala Barbu Ştirbei, unde va avea loc un întreg program artistic dedicat liderului mondial.

Totul se va termina cu o petrecere privată organizată de comunitatea aromână, la un restaurant din zonă, la care vor participa şi câţiva apropiaţi ai Simonei.

Halep nu este la primul titlu de acest gen. Mai este cetăţean de onoare al oraşelor Constanţa, Bucureşti şi Buşteni. De asemenea, vineri la Timişoara, Universitatea de Vest i-a decernat sportivei titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum.

Comentarii