Sile Cămătaru, condamnat definitiv pentru proxenetism la şase ani de închisoare

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare pentru proxenetism și plata unei amenzi penale într-un dosar de proxenetism.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

07.02.2020 - 12:51

Decizia a fost dată de Curtea de Apel București. Instanța a revocat liberarea condiționată a lui Sile Cămătaru și a dispus ca acesta să execute și un rest de pedeapsă de 1.210 zile de închisoare, din pedeapsa de 13 ani de închisoare, dintr-o condamnare mai veche, dată de Înalta Curte, informează Realitatea.net.

În faza de fond a procesului, Sile Cămătaru fusese condamnat la cinci ani de închisoare. Judecătorii i-au mai confiscat interlopului un dispozitiv electroşoc model TWL10 și 93 de prezervative inscripţionate "London".

În același dosar, instanța a condamnat mai mulți afaceriști și interlopi la pedepse între doi și trei ani cu suspendare, pentru fapte de proxenetism.

Printre aceștia și trei cetățeni străini cu funcții de conducere în cazinouri. Unul dintre ei este afaceristul israelian Dzanashvili Amiran, cunoscut presei monde pentru viața sa de noapte, condamnat la doi ani cu suspendare pentru proxenetism.

Comentarii