14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiSEX GATE-UL CARE A IZBUCNIT ÎN STATELE UNITE ALE AMERICII

SEX GATE-UL CARE A IZBUCNIT ÎN STATELE UNITE ALE AMERICII

În 2005, poliția Palm Beach din Florida a început să-l investigheze pe Epstein după ce un părinte s-a plâns că acesta a molestat-o pe fiica sa de 14 ani. În cele din urmă, Epstein a pledat vinovat și a fost condamnat într-o instanță de stat din Florida, în 2008, pentru solicitarea unei prostituate și procurarea unei fete sub 18 ani pentru prostituție. El a servit 13 luni în arest cu eliberare la muncă (ca parte a unui acord), deși oficialii federali au identificat 36 de fete în vârstă de 14 ani care au fost molestate de acesta.

Epstein a fost arestat din nou pe 6 iulie 2019, sub acuzații federale de trafic sexual cu minori din Florida și New York.

Ghislaine Maxwell, britanica în vârstă de 57 de ani, fosta iubită a lui Epstein în 1992, se pare că i-a furnizat miliardarului tinere ani de zile, pregătindu-le chiar pentru escapadele sexuale cu acesta. Ghislaine Maxwell, fiica regretatului magnat mediatic britanic Robert Maxwell, ar fi câștigat încrederea acestor tinere fete, pentru a le obliga apoi să întrețină relații sexuale cu miliardarul Epstein. Una dintre victime declara: „Este incredibil că o femeie a putut face așa ceva“, după cum se arată într-un material DW.

Tot mai multe detalii ies la lumină, acreditând ideea că și alte personalități ar putea fi implicate în rețeaua lui Epstein de trafic de persoane în scopuri sexuale.

Și prințul Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a, ar fi forțat fete mijlocite de Epstein să întrețină relații sexuale cu el. De asemenea, fostul ministru american al Muncii, Alexander Acosta, a fost nevoit să-și dea demisia, fiind parțial responsabil pentru că Epstein a scăpat de pedeapsa de închisoare cu viața în 2008.

Virginia Roberts este una dintre victime. În 1998 avea 15 ani și lucra la centrul Spa al clubului lui Donald Trump, Mar-a-Lago, din Palm Beach (Florida). Acolo a cunoscut-o pe Ghislaine Maxwell, care i-a făcut cunoștință cu Jeffrey Epstein. Propunerea inițială a fost ca eleva să lucreze ca maseuză pentru bărbatul care era de trei ori mai în vârstă decât ea. S-a dovedit rapid că totul era de fapt o minciună. Într-un material video publicat de „Miami Herald“ și realizat de jurnalista Julie K. Brown, cea care a dezvăluit scandalul, Roberts povestește cum, după ce a acceptat oferta, a început un adevărat training, la care învăța, printre altele, cum să facă sex oral. Și cum să se comporte calm și submisiv. Și cum Jeffrey „dă ce vrea“, povestește Roberts.

Virginia Roberts susține că ar fi fost abuzată de prințul Andrew de trei ori. Există și o poză în care fata, la vârsta de 17 ani, apare cu prințul; cel din urmă o ținea de talie în fotografie. Poza a fost făcută în casa lui Ghislaine Maxwell, care zâmbea în fundal. Britanica neagă toate acuzațiile, vorbind despre „minciuni și acuze defăimătoare“.

 

JUDECATĂ IN IUNIE 2020

Finanțatorul Jeffrey Epstein arăta sănătos din punct de vedere fizic când a apărut miercuri, 31 iulie, în instanța din New York, în cazul său de trafic de sex, la aproximativ o săptămână după ce se presupune că a fost găsit inconștient în celula închisorii, cu leziuni la gât.

El s-a prezentat miercuri dimineață într-o procedură programată înainte de aparentul incident din spatele gratiilor, la Curtea Penală Federală din Manhattan.

Nu au existat semne de răni raportate, el arătând chiar mai îngrijit decât la audierile anterioare.

Avocații săi nu au prezentat incidentul în instanță și au refuzat să comenteze subiectul în urma audierii, care s-a concentrat pe probleme de programare a procesului.

Procurorul Alison Moe a solicitat stabilirea unei date a procesului în iunie 2020, spunând judecătorului: „Nu credem că orice întârziere în acest caz este în interesul public“.

Procuratura americană din Manhattan a susținut, în iulie, că Epstein „a exploatat sexual și a abuzat zeci de fete minore“ din 2002 până în 2005. Unele dintre victimele sale aveau doar 14 ani, au presupus procurorii.

 

ARESTARE EPSTEIN 

Epstein a solicitat eliberarea pe cauțiune, fără succes, în așteptarea procesului. Acesta, în vârstă de 66 de ani, înregistrat ca infractor sexual în urma cazului din Florida, a susținut, prin avocați, că nu reprezintă niciun pericol și niciun risc de a fugi.

În respingerea cererii lui Epstein, judecătorul Richard Berman a spus: „Guvernul a stabilit că e un pericol pentru alții și pentru comunitate, prin dovezi clare și convingătoare“, adăugând: „Mă îndoiesc că orice pachet de cauțiune poate depăși un pericol pentru comunitate“. Avocații lui Epstein au făcut apel. Săptămâna trecută, judecătorul Berman s-a pronunțat, de asemenea, în favoarea ordinului de protecție propus de procurori, care va păstra materialele de caz referitoare la „investigarea continuă a guvernului asupra persoanelor neacuzate“ sub acoperire.

 

 

 

 

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă