9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiServiciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere nu intră...

Serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere nu intră în mini vacanță

Cei care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 şi 17 august trebuie să ţină cont de faptul că unităţile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective şi să achite taxele înainte de 15 august fie on-line, fie la unităţile CEC Bank.

În data de 15 august, declarată legal zi liberă pentru bugetari, serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul.

În 30 de judeţe serviciile publice comunitare de eliberare a paşapoartelor au prelungit programul de lucru, activitatea cu publicul desfăşurându-se între orele 08.30-18.30.

În Bucureşti şi Ilfov, programul de lucru al acestor servicii este în zilele de luni, marţi şi miercuri între 08.30 şi 18.30, iar în zilele de joi şi vineri de la ora 08.30 până la ora 16.30.

Programul de lucru cu publicul al serviciilor de eliberare a permiselor de conducere a fost prelungit cu două ore, între 08.30-18.30, în judeţele Ilfov, Prahova, Argeş, Dolj, Dâmboviţa, Constanţa, Braşov, Mureş, Cluj, Timiş, Suceava, Iaşi, Galaţi şi Bucureşti, conform MAI.

Cele mai citite

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....

FC Botoșani – Dinamo 2-1! Golul lui Mailat o (în)Groapă pe Dinamo

FC Botoșani visează la salvarea de la retrogradare după ce a câștigat derby-ul „codașelor” Ligii 1 contra celor de la Dinamo, cu scorul de...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...
Ultima oră
Pe aceeași temă