Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şeful Volkswagen, deschis la ideea unei alianţe sau fuziuni pentru marca Ducati

Marca de motociclete Ducati ar putea fi unită cu un rival sau să facă parte dintr-o alianţă, având în vedere absenţa sinergiilor potenţiale cu activităţile din domeniul autoturismelor din cadrul grupului Volkswagen, a declarat miercuri directorul general al grupului Volkswagen.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.08.2018 - 12:38

Volkswagen are probleme în a găsi o soluţie pe termen lung pentru marca sa de motociclete Ducati, iar un proces de vânzare la licitaţie, plecând de la un preţ de pornire de 1,5 miliarde euro, a fost întrerupt anul trecut din cauza reticenţei sindicatelor.

"Îmi pot imagina o combinaţie sau un parteneriat cu alte mărci. Ducati, doar ca marcă simbolică de motociclete în interiorul Volkswagen Group, nu este de ajuns", a declarat Herbert Diess, care a preluat postul de CEO al Volkswagen în luna aprilie.

Portofoliul grupului Volkswagen este format din 12 mărci, printre care automobilele VW, Lamborghini, Skoda, Seat, Bentley, Audi şi Bugatti, dar şi camioanele MAN şi Scania.

Comentarii

loading...