Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Șeful Transelectrica a fost demis!

Șeful Transelectrica a fost demis!

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, este acuzat că și-a falsificat diploma de studii, motiv pentru care vicepreședintele Comisiei de Industrii cerea imperios demiterea lui. Drept urmare, Consiliul de Supraveghere al companiei l-a demis pe Carașol azi dimineață.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.09.2019 - 12:18

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, este acuzat că și-a falsificat diploma și CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Ca atare, vicepreședintele Comisiei de Industrii cere demisia acestuia urgent.

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a fost revocat în această dimineață atât din funcția de președinte al companiei, cât și din poziția de membru al directoratului Transelectrica, au declarat pentru Edupedu.ro surse apropiate ședinței.

Decizia a fost luată de către Consiliul de Supraveghere al companiei. Forul de conducere s-a reunit joi dimineață, după ce Edupedu.ro a dezvăluit că Marius Dănuț Carașol și-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Universitatea a răspuns însă, pentru Edupedu.ro, că directorul Transelectrica “a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”.

În această dimineață, Virgil Popescu a declarat că este foarte grav că ieri a avut loc Consiliul de supraveghere al Transelectrica și cu toate ca știau că există acestă problemă nu au luat nicio măsură!

Comentarii

loading...